Escrito por : Unknown dilluns, 4 de juny del 2012


Gran matinal de triatló la que va tenir lloc el dia 27 de maig. L’SBR Open Team es volcava de ple a la Half de Calella, amb 1700 participacionts  entre  homes i  dones . Després d’una pretemporada intensa els integrants de l’equip van deixar els nervis enrera i van oblidar les lesions per centrar-se en un objectiu: acabar la half de casa i si podia ser, fent un bon paper. Alguns debutaven, altres ja portaven una o dues halfs a les cames i braços.  Però per tots la il·lusió era ben gran.
Avanç de començar hi havia cares de nervis però també de concentració. De recordar tots els passos a seguir, la posició de box i pensant en fer el millor paper possible. Però sobretot es respirava ganes de passar-ho bé. L’objectiu: arribar el més aviat i més digne possible sobre la catifa vermella que els esperava per ser “Finisher”.
Ja des de mitja hora abans l’equipació de l’SBR lluïa fins i tot més que un sol que estava decidit a a companyar durant la jornada a tots aquests herois. Després d’unes setmanes amb el mar remogut per unes onades que havien donat més d’un ensurt entrenant, aquesta vegada semblava una piscina d’aigua salada. Un plaer per començar.
La claca també hi feia molt amb un gran nombre d’amics, familiars i companys d’equip disposats a animar i deixar-se la veu durant llargues hores i en diferents punts als herois triatletes. Samarretes negres de l’equip corrien amunt i avall animant als membres de l’equip.
Els resultats de l’equip en la natació van ser molt variats amb en Joan Salom fent el millor temps de l’equip amb els 29’33”, a no gaire distància dels primers classificats.
La bici dels integrants de l’equip va demostrar que el treball dels últims mesos entrenant per aquestes carreteres feien que cada un es sabés de memòria i amb els ulls tancats cada corba, cada pujada, cada recta.  Les pancartes que el company Javier Díez havia penjat al llarg del recorregut ajudaven a apretar les dents i donar el millor de sí sobre la bicicleta.
Xavi Serra va marcar el millor registre de la bicicleta amb 2h 22’44”, la cabra s’havia tornat boja. David Cañada el seguia d’aprop amb 2h28’07”.
Transició ràpida i córrer amb unes condicions extremes de calor amb els termòmetres fregant els 30 graus i posant al límit les forces dels nostres triatletes. David Cañada no va notar les altes temperatures i va anar cpom un cohet marxant el millor resgistre SBR Open Team fent la mitja marató amb 1h 35’30” i Javier Díaz el va seguir d’aprop amb 1h36’41”. 

L’arribada a meta ens va deixar dues grans classificacions amb David Cañada arribant el primer SBR Open Team amb 4 h 39’16” (posició 171) i millornat en 25’ la marca de l’any passat, seguint de ben a prop per Xavi Sierra amb 4h39’52” (pos 178). Grans debuts també de José Manuel Aguiar 4h58’55” (398) i Alberto Angel Berrocal, 5h 02’03” (439) , Javier Diez 5h09’59” (535)i Xavier Corominas 5h10’04” (545).  Bon paper el de Joan Salom amb 5h9’10” (522).
L’Àngel Lopez, 6h 01’ 19’’  i en Jordi Claret, 6h 13’ 06’’, més retrassats van resultar uns autèntics campions amb un esforç de més de 6 h.

En dones les nostres representants van fer un gran paper. Maite Rosado va arribar en la 36a posició amb un temps total de 5h 31’14”. Clara Hernandez que debutava en la distància va entrar la 81a després d’una lluita de 6h 4’ 20” però amb un ampli somriure d’entrada a meta. La mateixa cara de felicitat mostrava Maria Jordà, que també debutava amb un temps de 6h 13’54” i la posició 90.


Felicitats a David Cañada, Xavi Sierra, Xavi Coromines, Joan Salom, Alberto Angel, Àngel Lopez,  José Manuel Aguiar, Javier Díaz,  Jordi Pradells, Maite Rosado, Clara Hernández, Maria Jordà i Jordi Claret ja sou Finishers de la Half de Calella.

Podeu veure algunes imatges clicant aquí

Deja un comentario

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Duatló Muntanya SBR 2015

Duatló Muntanya SBR 2015
Mataró

Duatló Muntanya SBR 2014

Duatló Muntanya SBR 2014
Reportaje m1tv

Sol•licita la teva targeta

Twitter

sbropenteam.com

Copyright © SBR Open Team | www.sbropenteam.com | Powered by Blogger