Escrito por : Unknown dissabte, 30 de juny del 2012



David Canñada s’ha convertit en el primer integrant de l’equip SBR en acabar un Ironman. I ho ha fet en un dels més prestigiosos del món, el de Niça. La prova que Marcel Zamora ha guanyat en 4 edicions i la que havia de portar a Amstrong de nou a França. Aquesta vegada però cap dels dos van ser a la ciutat del de la costa francesa.




El triatleta de l’SBR va arribar a Niça amb un objectiu: gaudir de la primera experiència IRONMAN. Si podia baixar de les 11 h molt millor. No era una fita fàcil i menys en una prova tant exigent com la de la ciutat francesa amb un recorregut de bici força dur amb 1.900 metres de desnivell. La calor d’aquests dies encara volia donar un plus de patiment als atletes, doncs es presentava una cursa a peu amb més de 30º per recórrer els 42.190m finals. Un motiu de confiança: un mes abans el test de la Half Challenge de Calella li havia sortir rodó, baixant de les 4h 40’. 

Va arribar el dia i David Cañada, sense pressió, va començar a cremar etapes. La primera la natació, 3.800 m amb més de 2.000 triatletes sortint al mateix moment. Els primers compassos de la prova van ser complicats però ràpidament va anar aconseguint trobar el seu ritme i va acabar la distància en 1h 7’1” (posició 582). Amb calma però sense temps per relaxar-se va agafar la bici. 180 km i un dur perfil per bonics paratges que va cobrir en un bon temps: 5h 52’ 59” (pos 600). En David anava regulant forces i controlant el ritme en tot moment. Semblava tot un veterà. El run és la seva millor disciplina i ho va demostrar en escreix. La calor i més de 7 hores de competició eren un avís per plantejar-se un ritme traqnuil. Va agafar el ritme però de tranquil no en va tenir res, es notava bé, sense apretar anava baixant dels 4’45” el km. Els últims 5 km encara es va sentir amb forces per fer una última apretada i completar la marató en uns magnífics 3h38’47” i la posició 247 del parcial. David Cañada va acabar en 10h 50’42” i la posició 335 de més de 2.000 valents i valentes. Un gran debut del primer SBR que completa una IRONMAN. Felicitats company!

{ 1 comentaris... read them below or add one }

  1. Gran crònica Bernat! Detalls com aquests ens donen força per seguir entrenant!

    Gracies per tot el que feu per nosaltres!!!
    david

    ResponElimina

Duatló Muntanya SBR 2015

Duatló Muntanya SBR 2015
Mataró

Duatló Muntanya SBR 2014

Duatló Muntanya SBR 2014
Reportaje m1tv

Sol•licita la teva targeta

Twitter

sbropenteam.com

Copyright © SBR Open Team | www.sbropenteam.com | Powered by Blogger